Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

PUBLIEKSPRIJS 2024. STEM OP JOUW FAVORIETE ACT.
Geplaatst op dinsdag 9 juli 2024

Dutch Blues Foundation

Populairste bluesmuzikant of blues-act. Welke muzikant of band vind je het best, het leukst, het meest swingend? Wie steekt er dit jaar uit boven de rest. Dé kans om je favoriet te promoten. De publieksprijs wordt bepaald door het aantal uitgebrachte stemmen. Stemmen kan tot 15 juli. Stemformulier.

Met de Dutch Blues Awards geeft de Dutch Blues Foundation (DBF) waardering aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan de Blues in Nederland. Afgelopen jaren zette de DBF daarmee een kleine 100-tal bands, muzikanten, personen en organisaties in de spotlights. Dit jaar worden acht Awards uitgereikt tijdens de Dutch Blues Challenge op 6 oktober in TivoliVredenburg Utrecht.

Eerder ging deze PUBLIEKSPRIJS naar AJ Plug en Richard van Bergen. Wie wordt het dit jaar? 

Om zoveel mogelijk stemmers te bereiken vragen we je dit bericht te willen delen met je bluesvrienden. Delen van ons Facebookbericht wordt op prijs gesteld. Hoe meer stemmen, hoe beter.

Onder de stemmers van de Award-winnaar 2024 verloten we 2 tickets om er op 6 oktober live bij te zijn en de award persoonlijk uit te reiken. 

Dutch Blues Foundation

Publieksaward 2023 Richard van Bergen. 

Dutch Blues Foundation




Bekijk het nieuwsoverzicht